Web Analytics Made Easy - Statcounter

دختری ۱۵ ساله که گوینده رادیو در زاهدان نیز بود، پس از تجویز غلط قرصهای درمان جوش صورت، به کام مرگ فرورفت.

قدس آنلاین:  آیناز امید؛ دختری ۱۵ ساله که یکی از مجریان نوجوان رادیو در زاهدان بود، پس از مصرف داروهای مربوط به جوش صورت به کام مرگ فرورفت.

مادر این دختر در این رابطه گفت: دخترم از چهار تا پنج سالگی در برنامه کودک همراه با خودم در رادیو اجرا می‌کرد و صدای وی برای کودکان استان سیستان و بلوچستان بسیار آشنا بود، دخترم در سنین بالاتر نیز برنامه نوجوان را به مدت چهار سال اجرا می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دخترم هیچ مریضی نداشت و تنها از مدتی قبل پوستش جوش می‌زد، گفت: دخترم را نزد دکتر پوست بردیم، آیناز با خواهرش نزد دکتر رفته بود، خواهر آیناز به دلیل جوشهای صورت و بازوی او، از دکتر خواسته بود که برای خواهرش "آزمایش کبد" بنویسد اما دکتر گفته بود "شما دکتر هستید یا من؟ من کار خودم را بهتر می‌دانم و این دو مقوله با هم فرق می‌کند!"

مادر آیناز افزود: دکتر برای دخترم قرص "پردنیزولون" و یک قرص دیگر را تجویز کرد و هر دو قرص دارای "کورتن" بود، ما نمی‌دانستیم کبد آیناز ضعیف بوده و برای کسی که کبدش ضعیف است، این قرصها "سم" محسوب می‌شود.

مادر این دختر می‌گوید: دخترم حدود دو هفته قرصها را مصرف کرد، یک روز صبح هنگام بیداری از خواب‌، قدری خون داخل دهانش بود و من علتش را نمی‌دانستم، زیرا او بسیار سالم بود و حتی به خاطر سرماخوردگی نیز او را نزد دکتر نبرده بودم.

وی افزود: من اداره بودم که به من گفتم فرزندم خون بالا آورده، یعنی شدت جراحات و صدماتی که این دکتر با ندانم‌کاری به فرزندم زد، زیاد بود، بعدازظهر آن روز آنقدر دخترم خون بالا آورده بود که به کما رفت، ضریب هوشی او پایین رفت و دیگر به هوش نیامد.

مادر این دختر ۱۵ ساله گفت: به همین راحتی به خاطر یک اشتباه فرزندم را از دست دادم و دیگر صدای نازنین او را نمی‌شنوم، خیلی سخت است که قبول کنم دیگر او را نمی‌بینم.

وی با بیان اینکه همسرم از آن دکتر شکایت کردند و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی در اینجا نیز گفتند که در حال پیگیری پرونده هستیم، گفت: در بیمارستان اصلاً باورشان نمی‌شد که کبد دخترم آنقدر آسیب دیده و به گفته خودشان متلاشی شده است، می‌گفتند این دختر چه چیزی مصرف کرده؟ گمان می‌کردند بدون اطلاع من قرص مصرف کرده اما به آنها توضیح دادم که به غیر از آن دو قرص هیچ دارویی مصرف نکرده و وقتی آن قرصها را به دکترها نشان دادم، چند دکتر تأیید کردند که این قرصها به دخترم صدمه زده است، دکترها گفتند باید حتماً چند آزمایش دقیق از کبد دخترم گرفته و سپس این قرصها تجویز می‌شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دختر نوجوان مرگ دختر نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۲۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که چاقی و کشیدن سیگار عوامل مؤثر در شیوع بیماری آسم هستند که با راهکارهای پیشگیری می‌توان در این زمینه موفق عمل کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی محمدیان شامگاه سه‌شنبه در گرامیداشت روز جهانی آسم در سالن اجتماعات بیمارستان امام خمینی  اردبیل، اظهار داشت: 18 اردیبهشت روز جهانی آسم است و این بیماری که عمدتا عوامل ژنتیکی و گاه عوامل محیطی بر آن تأثیرگذار بوده جز بیماری‌های غیرواگیر التهابی است که شیوع آن در شرایط کنونی بیش از گذشته مشاهده می‌شود.

وی علایم این بیماری را تنگی نفس، تپش قلب و برخی سختی‌‌ها در نفس کشیدن عنوان کرد و گفت: آسم جز بیماری‌های مزمن محسوب می‌شود که می‌تواند با حملات شوک‌آور، تنگی نفس همراه با سنگینی روی سینه و برخی دیگر از علایم ظهور و بروز پیدا کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: 10 درصد این بیماران کودکان بوده و مابقی در گروه‌های سنی بالا هستند که بر اثر چاقی، اضافه وزن و همچنین مصرف دخانیات گرفتار این بیماری می‌شوند.

محمدیان افزود: متأسفانه امروز مشکل اصلی ما در جامعه اضافه وزن و چاقی افراد است که بیش از 70 درصد جمعیت گرفتار این شرایط وزنی هستند که انتظار می‌رود با ورزش و رعایت اصول تغذیه جلوی این روند نامناسب گرفته شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در دوران شیردهی مصرف شیر مادر برای کودکان از عوامل محافظتی در مقابل این بیماری است و در کنار آن کمبود ویتامین‌ها نیز می‌تواند به تشدید این بیماری کمک کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به آسم آلرژیک نیز اشاره کرد و ادامه داد: حساسیت‌های فصلی مشکلاتی را برای گروه‌‌های مختلف جامعه فراهم می‌آورد که متخصصان اعلام می‌کنند در فصل بهار از باز کردن درب و پنجره جلوگیری کرده و نسبت به محافظت بیشتر در امور تغذیه و سایر مسایل شخصی دقت لازم انجام شود.

محمدیان بیان کرد: دور بودن از استرس و مصرف نکردن خودسرانه داروها از عوامل کاهش بیماری آسم است که قطعا دقت در این زمینه می‌تواند نتایج مناسبی را به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار می‌شود
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • رازگشایی از نماد‌های ۲۷۰۰ ساله ایران باستان (+عکس)
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • رازگشایی از نماد‌های ۲۷۰۰ ساله ایران باستان
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود