Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-08@23:08:21 GMT

صابون گوگرد | خواص صابون گوگرد که نمیدانستید

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۷۵۸۳۶

صابون گوگرد | خواص صابون گوگرد که نمیدانستید

خواص صابون گوگرد

شوینده های حاوی گوگرد در قالب شامپو،صابون،ژل،پماد و کرم در دسترس هستند.این شوینده های گوگردی برای درمان اختلالات پوست و مو بسیار مؤثر هستند.

معمولا 10 درصد از صابون های گوگرد دار را گوگرد تشکیل میدهد و 90 درصد بقیه آن را نیز شوینده های خنثی و عطر تشکیل میدهد.عطر به کار برده شده  برای پوشش دهی بوی ناخوشایند گوگرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب شمارا با برخی از خواص صابون گوگرد برای پوست و مو و... آشنا خواهیم کرد

خواص صابون گوگرد برای پوست

هنگامی که شما روی پوست خود آکنه و جوش مشاهده میکنید یعنی چربی و رطوبت پوست شما زیاد است.یکی از فواید صابون های گوگردی از بین بردن چربی اضافه صورت و کمک به لایه برداری پوست است و با این کار صورت شمارا خشک و بدون نم میکند و باعث ازبین رفتن آکنه و التهاب ناشی از آن میشود.و همینطور با از بین بردن چربی های پوست از گرفته شدن منافذ آن با آلودگی هوا جلوگیری میکند.

این صابون ها برای درمان گال نیز مؤثر هستند.هنگامی که موجودات ریز میکروسکوپی در زیر پوست تجمع پیدا میکنند گال تشکیل میشود و موجب بروز حساسیت،خارش و التهاب میشود.گوگرد موجود در این صابون های گوگرد دار برای این موجودات سم است و بااز بین بردن آن ها گال را درمان میکند.

بیماری پوستی درماتیت سبورئیک مینواند در تمام نقاط پوست شیوع پیدا کند.این بیماری در اثر رشد نوعی قارچ روی صورت به وجود میاید که سبب چرب شدن بیش اندازه پوست،ملتهب و قرمز و فلس شدن پوست میشود.صابون گوگرد با از بین بردن قارچ های به وجود آورنده ی این بیماری،درماتیت سبورئیک را درمان میکند.

روازسه نیز نوعی بیماری پوستی است که صابون گوگرد در از بین بردن آن تاثیر دارد.این بیناری باعث به وجود آمدن جوش و قرمز شدن نواحی گونه ها،پیشانی،چانه،پوست سر،گوش و گردن میشود.در صورتی که درمان های لازم برای از بین بردن این قرمزی ها انجام نشود بیماری شدت خواهد گرفت.

پیشنهاد می شود بخوانید :  صابون ها و محصولات متفرقه ی گیاهی

روش شست و شوی صورت با صابون گوگرد

پس از ذکر خواص صابون گوگرد برای پوست صورت شمارا با روش استفاده آن آشنا خواهیم کرد

در ابتدا باید پوست را با آب ولرم مرطوب کنید.سپس صابون را بر روی پوست بمالید تا کف غلیظی بر روی آن ایجاد شود و در نهایت پس از چند دقیقه آن را آبکشی کنید.

توصیه میشود صابون را بر روی نقاط حساس نزنید و حتما به دستور پزشک از آن استفاده کنید

توجه داشته باشید که این صابون ها برای هر نوع پوستی مناسب نیستند.ابتدا باید جنس پوستتان توسط پزشک مشخص شود و سپس اگر نوع پوست شما چرب بود جایز به استفاده از آن هستیدافرادی که دارای پوست خشک و تحریک پذیر هستند نباید از این نوع صابون استفاده کنند.

صابون گوگرد پیشنهاد می شود بخوانید : خواص صابون بابونه و جوانه گندم خواص صابون گوگرد برای موی سر

هنگامی که پوست سر زیادی شسته شود چربی طبیعی پوست سر از بین رفته و باعث ریزش مو میشود.

اگر در تابستان ها که پوست سر مقدار زیادی عرق کرده و چرب میشود هر روز بخواهید به حمام بروید و از شامپو استفاده کنید قطعا پوست سرتان بسار خشک خواهد.میدانید که یکی از دلایل ریزش مو استفاده مکرر از صابون ها و شامپو های شیمیایی است.پس توصیه میشود که به جای شستن هر روز مو با این شامپو ها هر روز سر خود را با آب خالی بشویید و یا هفته ای دو بار(فقط 2 بار)سر خود را با صابون گوگرد شست و شو دهید.در غیر این صورت دچار ریزش و خشکی موی سر خواهید شد.

عوارض صابون گوگرد 

اگر پوست بدن شما از نوع خشک می باشد یا دچار آفتاب سوختگی هستید از صابون گوگرد استفاده ننمائید ممکن است دچار سوزش و ورم و خارش یا پوسته پوسته شدن پوست بدنتان گردد این به خاطر گوگرد موجود در صابون است که باعث افزایش سرعت رشد پوست می گردد.

با مصرف صابون گوگرد قسمتی از پوستتان تغییر رنگ می دهد ممکن است سفید ،خاکستری یا سیاه گردد.افرادی که آلرژی دارند از استفاده از این صابون خودداری کنند به علت وجود گوگرد این صابون برای این افراد ممکن است دچار حساسیت شدید پوستی و تورم و کهیر یا سخت نفس کشیدن گردند.در آخر این نکته را در نظر داشته باشید اگر داروهای ضد جوش استفاده می نمائید این داروها با گوگرد دچار تداخل می گردند و باعث حساسیت به نور یا سوزش پوست می گردند.

درمان جوش ها به کمک صابون گوگرد

گوگرد در مبارزه با جوش ها بسیار مفید است زیرا دارای اثر ضد میکروبی است. این بدان معنی است که می تواند میکروارگانیسم های ایجاد کننده جوش را از بین ببرد یا حداقل سرعت آن را کاهش دهد. گوگرد همچنین به خشک شدن سطح پوست کمک می کند تا بتواند روغن اضافی را جذب کند. از آنجا که به ویژه پوست چرب مستعد ایجاد لکه است ، این می تواند از بروز جوش های جدید جلوگیری کند. در عین حال ، گوگرد سلول های مرده پوست را نیز خشک می کند ، در غیر این صورت می تواند منجر به مسدود شدن منافذ و مشکلات دیگر شود.

امیدواریم مطلب خواص صابون گوگرد برایتان مفید باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید : خواص مریم گلی / خواص مریم گلی برای پوست / مضرات مریم گلی

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت بین بردن برای پوست صابون ها پوست سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۵۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص گیاه درمانی و مفید شنگ

در ایران، گیاهی خودرو و بسیار مفید وجود دارد که هم اکنون در فصل رویش آن هستیم. این گیاه نه تنها در آشپزی کاربرد دارد بلکه به عنوان دارو نیز مصرف می‌شود.

به گزارش فرطب، «شنگ»، گیاهی خودرو و مفید از خانواده کاسنیان، از اردیبهشت تا تیر در مناطق کوهستانی ایلام ایران می‌روید. با فرا رسیدن بهار و پایان سرما، این گیاه خوراکی و دارویی سر از خاک بر می‌آورد.

شنگ که با نام‌های دیگری همچون آلاله شنگ، ریش بز خالدار، اشلنگ، یمنیه، قندرون، سنسفیل، تسلسفیل، اسپلنج، اسفلنج و یملیک شناخته می‌شود، به دلیل خواص بی‌شمارش، محبوبیت زیادی دارد. در ادامه این مقاله، به تفصیل به بررسی خواص و کاربرد‌های این گیاه پرداخته‌ایم.

خواص دارویی گیاه شنگ در طب سنتی

گیاه شنگ که در طب سنتی استفاده‌های فراوانی دارد، در درمان زخم‌های گوارشی و مشکلات ریوی مفید است. به دلیل داشتن خواص قابض، در درمان خونریزی‌های رحمی و دستگاه تنفسی و همچنین برخی انواع اسهال کاربرد دارد. پودر گل و ریشه شنگ برای تسریع در التیام زخم‌های چرکی و سوختگی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، و ریشه آن برای سم‌زدایی بدن به کار می‌رود.

مصرف شنگ: خواص و کاربرد‌های آشپزی و درمانی

شنگ را می‌توان به شکل جوشانده استفاده کرد یا از برگ‌های آن برای ساخت ضماد به منظور درمان زخم‌ها بهره برد. ریشه این گیاه که خواص اصلی آن را داراست، به صورت دم‌کرده مصرف می‌شود، گرچه طعم تلخ آن ممکن است کمی ناخوشایند باشد. پزشکان طب سنتی، ریشه و برگ‌های خشک شده‌ی شنگ را پودر کرده و برای استفاده‌های خارجی با دیگر ترکیبات گیاهی مخلوط می‌کنند.

غذا‌های محلی ایران با استفاده از شنگ

آش شنگ به عنوان یک غذای سنتی ایرانی با سبزی کوهی شنگ تهیه می‌شود که شامل موادی، چون نخود، لوبیا چیتی، عدس، نمک، فلفل، کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیر است و طعمی عالی دارد. شنگ همچنین به عنوان چاشنی در سالاد‌ها و سایر غذا‌ها استفاده می‌شود. شنگ‌پلو، که با تفت دادن شنگ خردشده با پیاز و گوشت قیمه و ادویه تهیه می‌شود، پس از آبکشی با برنج مخلوط و دم کشیده می‌شود، نمونه‌ای دیگر از غذای محلی پرطرفدار است.

جمع بندی

گیاه شنگ، با خواص دارویی و غذایی فراوان، یکی از گیاهان خودروی محبوب در طب سنتی ایران است. این گیاه در درمان زخم‌ها، مشکلات گوارشی و ریوی به کار می‌رود و همچنین به عنوان یک ماده غذایی مغذی در آشپزی سنتی ایران، به خصوص در تهیه آش و شنگ‌پلو، استفاده می‌شود. افزایش آگاهی نسبت به فواید این گیاه می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند.

دیگر خبرها

  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی / طبع زیتون گرم است یا سرد ؟
  • خواص و مضرات چای سیر
  • خواص و مضرات چای سیر + طرز تهیه
  • خواص معجزه آسای کشمش
  • چند باید علمی برای حمام رفتن
  • ماءالشعیر طبی و خواص باورنکردنی آن + طرز تهیه خانگی
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • افزودنی های بتن
  • خواص گیاه درمانی و مفید شنگ
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن