Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@16:16:52 GMT

لیزر جوش صورت ، راه حلی اساسی برای درمان جوشهای صورت

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۱۹۹۲۸

روش های درمانی زیادی برای از بین بردن جوش های صورت وجود دارد. اما برخی اوقات بعد از برداشتن جوش ها، جای آنها به صورت قرمزی روی پوست باقی می ماند. اما اگر این جوش ها را با استفاده از لیزر از بین ببریم، جای جوش های برداشته شده کمتر دیده می شود. به همین دلیل ما در این مقاله قصد داریم به بررسی لیزر جوش صورت بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انواع جوش ها در هر گروه سنی، اما عمدتا در نوجوانان ایجاد می شود و در صورت استفاده از روش های درمانی مختلف و غیر علمی ممکن است، جای آنها به صورت برآمدگی، فرورفتگی، التهاب و قرمزی بر روی پوست بر جای بماند و سبب آزار افراد شود.

لیزر جوش صورت چگونه انجام می شود؟

انواع جوش های موجود در صورت و دیگر اندام بدن اصولا به خاطر ترشح زیاد غدد چربی در آن نقطه، تجمع سلول های مرده و وجود باکتری ها روی پوست به وجود می آیند.

البته در این میان می توان به عواملی همچون استرس، اختلالات هورمونی، عفونت، عوامل وراثتی و ژنتیکی، دوران قاعدگی، ترشح بیش از حد هورمون تستوسترون و ... نیز اشاره کرد.

افراد با استفاده از روش های مختلف درمانی مانند داروهای خانگی و استفاده از گیاهان دارویی اقدام به برداشت این جوش ها از نقاط مختلف بدن می کنند. اما با استفاده از لیزر جوش صورت و یک روش درمانی علمی مناسب و مطمئن می توان این کار را بسیار بهتر انجام داد تا جای کمتری نیز در اثر برداشت جوش، بر روی پوست بماند.

لیزردرمانی روش نوینی است که نه تنها برای برداشتن جوش صورت بلکه برای درمان بسیاری از بیماری های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. لیزر دارای اشعه های مادون قرمز با طول موج های مختلف است.

این اشعه ها بدون اینکه به لایه بیرونی پوست صدمه ای وارد کنند، به عمق لایه های مختلف پوست نفوذ می کنند. اشعه های لیزر سعی می کنند کلاژن های پوستی را تحریک و تقویت کنند تا آنها با تولید بیشتر کلاژن، به از بین بردن سلول های مرده و بهبود جوش ها و لکه های پوستی اقدام کنند.

جای جوش ها اصولا به علت کمبود کلاژن به شکل فرورفتگی و به علت تولید بیشتر کلاژن به صورت برآمدگی ایجاد می شود.

پزشکان برای درمان جوش صورت می توانند توسط دو روش لیزر تخریبی و غیر تخریبی این برآمدگی ها و فرورفتگی ها را از بین ببرند. روش تخریبی به صورت خیلی خوبی جای جوش را بهبود می دهد. اما طول درمان زیادی دارد و باید جلسات زیادی را برای معالجه به پزشک مراجعه کرد. اما روش غیر تخریبی دوره بهبودی کمتری دارد. اما نسبت به روش تخریبی نیز تاثیرگذاری کمتری دارد.

قابل ذکر است بیمار می تواند به مرور زمان با انجام هر جلسه لیزر جوش صورت، کمرنگ تر شدن جای جوش خود را به وضوح مشاهده کند. البته بیمار باید صبور باشد زیرا ممکن است دوره بهبودی او و نماندن جای جوش طولانی باشد.

لیزر جوش های فعال

جوش های فعال به جوش هایی گفته می شود که با از بین بردن آنها، باز هم بعد از گذشت مدتی دوباره به وجود می آیند. جوش های های فعال می تواند در تمام سنین ایجاد شود. اما عمدتا در روی صورت و قسمت های مختلف بدن افراد در سنین بلوغ ایجاد می شوند.

این جوش ها همگی با نظر پزشک، با موج های رنگی و طول موج های مختلف و خاصی از لیزر درمان می شوند و جای آکنه ها نیز بسیار کمرنگ می شوند و طی جلسات درمانی کمی بهبود می یابند و صاف می شوند.

لیزر درمانی جوش های فعال به دو روش انجام می شود. در روش اول لیزر جوش صورت ، لیزر به لایه های بیرونی پوست کاری ندارد و با توجه به نوع جوش با طول موج های مختلف به داخل جوش ها نفوذ می کند و با حرارت، غدد چربی را از بین می برد و فضا را برای تولید کلاژن ها مهیا می کند.

در روش دوم منافذ پوستی را باز می کند تا باکتری های نفوذی به پوست تجمع نیابند و اکسیژن تولید شود. کلاژن بیشتری ایجاد شود و سلول های مرده خارج شوند تا دیگر جای جوشی بر روی پوست باقی نماند.

لیزر جوش صورت مردان

همیشه حساسیت ایجاد جوش و ماندن جای آن بیشتر دغدغه خانم ها بوده است. اما برخی از مردان این دغدغه همیشگی را دارند.

به جز عوامل گفته شده در بالا، یکی از مهم ترین عواملی که سبب ایجاد جوش در آقایان می شود، ترشح بیش از حد هورمون تستوسترون می باشد. البته این هورمون در افرادی که در سنین بلوغ هستند، بیشتر ترشح می شود.

این هورمون می تواند سبب ترشح بیشتر چربی و در نتیجه بستن منافذ پوستی و ایجاد جوش شود. به همین دلیل بسیاری از افراد با استفاده از روش لیزردرمانی این جوش ها را از بین می برند.

لیزر جوش چانه

جوش های موجود در چانه در تمام افراد با سنین مختلف و جنسیت های متفاوت به علل مختلفی مانند استرس، تعریق زیاد، رژیم های غذایی، رعایت نکردن موارد بهداشتی و... ایجاد می شود.

عمدتا جوش هایی که در ناحیه چانه ایجاد می شود به علت تنگ شدن منافذ پوستی و افزایش تجمع باکتری ها می باشد. همچنین یکی دیگر از عواملی که سبب ایجاد جوش در چانه می شود، رشد موهای زیر پوستی و برگشت آنها به داخل پوست، ملتهب شدن پوست و ایجاد جوش می باشد.

این جوش ها بیشتر در مردان به علت استفاده از ژیلت و تیغ در زمان اصلاح صورت ایجاد می شود که در بیشتر مواقع بعد از مدت کوتاهی از بین می روند. اما گاهی عمیق هستند و باید با استفاده از لیزردرمانی و یا دیگر شیوه ها از بین بروند. گفتنی است که این جوش ها در بانوان بیشتر به خاطر تغییرات هورمونی دوران قاعدگی ایجاد می شوند.

لیزر جوش سر سیاه

در ادامه مطلب لیزر جوش صورت باید به مبحث جوش های سر سیاه بپردازیم. این جوش ها از نوع غیر التهابی می باشند و در انواع پوست های چرب و حتی در پوست های خشک نیز ایجاد می شوند.

جوش های سر سیاه از انواع جوش ها با رنگ های تیره می باشند که در روی پوست به خصوص در نواحی بینی دیده می شوند.

جوش های سر سیاه به علت افزایش ترشح غدد چربی زیر پوستی در صورت ایجاد می شوند. بعد از این ترشحات، این چربی ها اکسید می شوند و انواع باکتری ها و آلودگی ها را جذب می کنند و بر روی پوست باقی می مانند. درمان این جوش ها نسبت به دیگر جوش ها آسان تر می باشد. اشعه های لیزر با طول موج های متفاوت به باکتری ها و ریشه های عمیق این جوش ها و لکه های آنها حمله می کنند و سبب تقویت کلاژن ها و ترشحات آنها می شوند تا جوش ها از بین بروند و لکه به جای مانده از آنها کمرنگ تر شود.

بیماران باید مطمئن باشند که احتمال ایجاد عفونت و درد در استفاده از لیزر جوش صورت نسبت به دیگر روش ها بسیار کمتر می باشد و در صورت التهاب و قرمزی باید خیالشان راحت باشد که بعد از مدت کوتاهی از بین می رود.

البته نباید فراموش کرد که باز بودن بیش از حد منافذ پوستی نیز می تواند سبب ایجاد دوباره این جوش ها شود.

این جوش ها سر باز هستند و خیلی از افراد با استفاده از روش های مختلف درمانی مانند فشار دادن، آنها را خالی می کنند که در این صورت ممکن است جای آنها در صورت باقی بماند.

نشستن صورت به خصوص قبل از خواب و بعد از آرایش، استفاده از مواد آرایشی نامناسب، ماندن در معرض نور خورشید و در محیط های کثیف نیز سبب زیاد شدن این جوش ها در نقاط مختلف بدن به خصوص پوست صورت می شوند.

 

قیمت لیزر جوش به چه چیزهایی بستگی دارد؟

قیمت لیزر جوش صورت به عوامل مختلفی بستگی دارد، نخستین عامل پیدا کردن یک متخصص پوست مناسب و معتبر می باشد. تعداد جلسات استفاده از این روش درمانی را پزشک تعیین می کند.

پزشک نیز برای تعیین هزینه به نوع جوش از لحاظ التهابی و غیر التهابی بودن، محلی از صورت که تحت لیزردرمانی قرار می گیرد، تعداد جوش ها، نوع پوست بیمار از لحاظ خشک و یا چرب بودن و ... توجه می کند.

گفتنی است که جوش هایی که در صورت افراد بزرگسال ایجاد می شود حالت کیست دارد و جوش های افرادی که در سنین بلوغ هستند ساده تر هستند و به خاطر همین تفاوت هزینه های لیزر جوش صورت آنها نیز متفاوت می باشد.

منبع: الف

کلیدواژه: استفاده از روش ایجاد می شوند ایجاد می شود منافذ پوستی طول موج بر روی پوست جوش ها باکتری ها ایجاد جوش سر سیاه جای جوش اشعه ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه

مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: برنامه‌ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، 18 اردیبهشت ماه به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده است و به بیماری‌هایی اطلاق می‌شود که در جامعه عمومیت ندارد و درمان آن به فراهم کردن شرایط ویژه‌ای نیاز دارد زیرا کمیاب بودن داروی بیماران مبتلا به این دسته از بیماری‌ها و پرداخت هزینه‌های بالا سبب می‌شود گاهی این بیماران از درمان منصرف شوند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های این بیماری‌ها هزینه‌های سنگین اقتصادی، روانی و اجتماعی است که بر خانواده‌ها، اجتماع و نظام سلامت تحمیل می‌کند که می‌توان با پوشش بیمه‌ای مناسب از سنگینی بار آن کاست.

بهنام روندی مسئول بیماری‌های خاص معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: از سال‌های دور چهار بیماری خاص اصلی شامل هموفیلی، تالاسمی، دیالیز و ام اس تحت حمایت وزارت بهداشت بوده‌اند اما در سال‌های اخیر این بیماری‌ها به 107 گروه تحت عنوان بیماری‌های صعب‌العلاج و نادر افزایش یافته است.

وی عنوان کرد: تعداد برخی بیماری‌ها همچون هموفیلی و تالاسمی با غربالگری پیش از ازدواج ثابت مانده اما سایر بیماری‌های صعب‌العلاج اکتسابی در حال افزایش هستند و حدود 35 تا 40 هزار نفر بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان حضور دارند.

روندی با اشاره به اینکه در کشور ما عمده هزینه‌های درمان بیماران خاص با کمک سازمان‌های بیمه گر و وزارت بهداشت رایگان است گفت: بیمارانی که به معاونت درمان مراجعه می‌کنند با ارائه مدارک مثبته بیماری به سازمان‌های بیمه گر پایه معرفی و بعد از تأیید در کمیسیون در سامانه بیمه، کد ملی این افراد نشان دار می‌شود و دفترچه درمانی آن‌ها از حالت عادی به خاص تغییر می‌کند و پوشش بیمه‌ای صد درصدی می‌شوند.

مسئول بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه افزود: از سال 1401 صندوقی برای حمایت از بیماران خاص در سازمان بیمه سلامت تشکیل شد که با بودجه در نظر گرفته شده علاوه بر اینکه هزینه‌های درمانی بیماران رایگان شده، هزینه‌های جانبی بیماران نیز شامل تجهیزات پزشکی و مواد مصرفی غیردارویی با ارئه فاکتورهای معتبر قابل پرداخت است.

وی در پاسخ به انتقادهای موجود در زمینه کمبود داروهای بیماری‌های خاص از جمله انسولین قلمی عنوان کرد: در چند سال اخیر وزارت بهداشت برای هر بیماری یک پروتکل درمانی تعریف کرده و هر بیماری داروهای اصلی مورد نیازی دارد که از طرف شرکت‌های بیمه پوشش داده می‌شوند.

روندی افزود: داروهای تولید داخل مشکلی از نظر دسترسی ندارند اما برخی از داروهای وارداتی که به طور عمده نمونه داخلی هم دارند به دلیل تحریم‌ها گاهی با کمبود مواجه می‌شوند که البته این مشکل نیز مربوط به سراسر کشور است و در هر صورت نمونه داخلی در دسترس بیماران قرار دارد.

وی عنوان کرد: داروخانه بیماری‌های خاص در بیشتر استان‌ها در مرکز استان قرار دارد و داروهای ضروری و اورژانسی در بیمارستان‌ها توزیع می‌شود اما داروهایی که به صورت دوره‌ای و ماهانه و سرپایی تجویز می‌شود تنها در داروخانه‌های دولتی در مرکز استان قرار دارند.

روندی با بیان اینکه غیر از مرکز استان در شهرستان سنقر و کلیایی نیز داروخانه بیماری‌های خاص راه‌اندازی شده است گفت: برنامه ریزی شده یک شعبه از داروخانه‌های دولتی در هر شهرستان دایر شود که بیماران خاص مجبور به مراجعه به مرکز استان نباشند.

مسئول بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در رابطه به نبود بخش دیالیز در شهرستان دالاهو عنوان کرد: بیماری دیالیزی از مشکلات اصلی کشور است و با توجه به افزایش بیماران دیالیزی بخش‌های دیالیز یک بخش ویژه محسوب می‌شود و باید زیرمجموعه‌ای از بیمارستان باشند.

وی گفت: در 14 شهرستان استان که دارای بیمارستان هستند بخش دیالیز نیز فعال است اما بیمارستان دالاهو در حال تکمیل است و به محض تکمیل، بخش دیالیز آن نیز راه اندازی خواهد شد.

تخصیص 74 میلیارد تومان برای بیماران خاص در کرمانشاه

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه 58 درصد از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند اظهار داشت: از این تعداد 900 هزار نفر به صورت رایگان بیمه هستند.

وی عنوان کرد: با توجه به رایگان ‌بودن بیمه برای دهک‌های یک تا پنج، هزینه رایگان این بیماران در مراکز درمانی دولتی و لحاظ تخفیف برای دهک‌های 6 تا 10، بیماران متقاضی مساعدت بیمه‌ای جهت راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، به بیمه سلامت هدایت می‌شوند.

تحویلیان گفت: با راه‌اندازی صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سازمان بیمه سلامت و افزایش تعداد بیماری‌ها از 5 به 107، پس از نشان‌دار شدن هزینه‌های درمان این بیماران در مراکز دولتی به صورت کامل پرداخت و در سایر موارد در قالب خارج از شمول، پس از طرح در کمیته و تأیید کارگروه استانی، به حساب بیماران واریز می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه افزود: در سال گذشته بیش از 74 میلیارد تومان برای این بیماران هزینه شده  که 57 میلیارد آن به مراکز و مؤسسات درمانی و مابقی در قالب خارج از شمول، به حساب بیماران واریز شده است.

وی بیان کرد: خدمات ناباروری هم در تعهد بیمه سلامت است و در استان دو مرکز بیمارستان معتضدی و جهاد دانشگاهی (رویان) طرف قرارداد هستند.

تحویلیان با بیان اینکه 59 داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفتند گفت: این داروها برای بیماری‌های دیابت، فشار خون و بیماری‌های روانی به خصوص اسکیزوفرنی کاربرد دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت