Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، درمان جوش‌های صورت گاهی نیازمند دوره درمان طولانی و صبر زیاد است اما همیشه راه‌های ساده‌تر و گاهی سریع‌تری برای درمان هست. پس برای خلاص شدن از شر جوش‌های زیر پوستی صورت و بدنتان ادامه این مطلب را بخواندی و برای تهیه مواد اولیه روش‌های درمانی کافی است سری به عطاری محلتان بزنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- کمپرس گرم برای درمان جوش

یک پارچه را در آب گرم خیس کنید و برای چند دقیقه روی جوش‌ها قرار دهید. این کار را سه یا چهار بار در روز، تا زمانی که جوش‌ها درمان شوند، تکرار کنید. همچنین می‌توانید از کمپرس کردن با چای کیسه‌ای سیاه گرم هم استفاده کنید. چای سیاه به کاهش التهاب هم کمک می‌کند.

۲- از بین بردن جوش با روغن درخت چای

یک‌دهم روغن درخت چای را با نه‌دهم آب مخلوط کنید و با استفاده از یک پنبه روی جوش‌ها بمالید. به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد با آب گرم ولرم شستشو دهید و سپس یک مرطوب‌کننده ملایم را بمالید. این کار را سه بار در روز تکرار کنید. برای پوست‌های حساس می‌توانید به جای آب از آلوئه‌ورا استفاده کنید.

۳- درمان جوش‌های زیر پوستی با عسل

یک تکه پنبه را با عسل خالص بخیسانید، سپس روی جوش‌های صورت بمالید. ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد صورتتان را با آب ولرم شستشو دهید. برای نتیجه بهتر، این کار را سه بار در روز تکرار کنید. همچنین می‌توانید یک قاشق غذاخوری سیب له شده را نیز به عسل اضافه کنید و این ترکیب را هم یکبار در روز تکرار کنید.

۴ -شیر مناسب برای جوش زیر پوستی

با استفاده از یک پنبه شیر را به جوش‌های زیرپوستی خود بمالید و بعد از ده دقیقه با آب ولرم شستشو دهید. این کار را سه بار در روز تکرار کنید؛ تا زمانی که جوش‌ها بیرون بیایند. همچنین می‌توانید یک تکه نان را در شیر داغ خیس کنید و سپس درون یک پارچه قرار دهید و آن را برای چند دقیقه روی جوش بگذارید. این کار را دو بار در روز تکرار کنید.

۵- آب لیمو برای درمان جوش زیرپوستی

آب یک یا دو لیمو را بگیرید و با استفاده از یک پد روی جوش‌ها قرار دهید و بمالید و بعد از ۲۰ دقیقه آن را بشویید. این کار را دو یا سه بار در روز انجام دهید. همچنین می‌توانید، آب لیمو را با یک قاشق غذاخوری گلاب ترکیب کنید و با استفاده از یک پنبه، روی پوست اعمال کنید و بعد از نیم ساعت پوست را با آب ولرم شستشو دهید. این کار را دو بار در روز تکرار کنید.

۶- رفع جوش زیر پوستی با آلوئه‌ورا

یک برگ از آلوئه‌ورا را ببرید و ژل آن را خارج کنید و روی صورت بمالید بعد از ۲۰ دقیقه، صورت خود را با آب ولرم بشویید. این کار را دو بار در روز تکرار کنید، تا زمانی که نتیجه مثبت را به دست آورید. توجه داشته باشید که اگر شما گیاه آلوئه ورا را در خانه ندارید، می‌توانید از ژل‌های موجود در بازار تهیه کنید.

۷- درمان جوش‌های زیرپوستی با سیاه دانه 

توصیه متخصصین طب سنتی در این باره این است که مقداری روغن کنجد و پودر سیاه دانه را به صورت یک ماک تهیه کرده و روی پوست خود بمالید و اجازه دهید به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه روی پوست بماند و بعد از آن صورت خود را با آب ولرم بشویید. اگر این عمل را به مدت ۱۰-۱۵ روز به صورت مداوم و منظم ادامه دهید تاثیر مثبتی خواهید دید.
 
دقت داشته باشید در هر سنی که باشید مواد غذایی نقش بسیار مهمی را در ایجاد و درمان جوش صورت و هر گونه مشکل پوستی ایفا می‌کنند. پس بهتر است بدانید که مصرف مواد غذایی کنسرو شده، فست‌فودها و انواع نوشیدنی‌های گازدار علاوه بر ایجاد مشکلات داخلی بر ظاهر و زیبایی انسان نیز تاثیر می‌گذارند.

کد خبر 616382 برچسب‌ها مهارت‌ها فوت‌ و فن پوست

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پوست بار در روز تکرار کنید همچنین می توانید استفاده از یک آب ولرم کار را دو سه بار در روز کار را سه جوش های زیر روی جوش ها زیر پوستی درمان جوش آلوئه ورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۱۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، اختلال کیفوز یا قوزپشتی، یک نوع انحراف در ستون فقرات است که باعث خم شدن بخشی از آن به سمت بیرون می‌شود. این مشکل ممکن است برای افراد در سنین مختلف رخ دهد، اما اغلب در دوران بلوغ اتفاق می‌افتد. اگرچه این بیماری معمولاً مشکلات جدی را ایجاد نمی‌کند، اما در صورت شدت بالا می‌تواند باعث تغییر شکل ستون فقرات و درد شود. همچنین ممکن است منجر به فشار به قفسه سینه شده و باعث مشکلات تنفسی شود. کیفوز بیشتر در سنین نوجوانی ظاهر می‌شود و گاهی ممکن است مادرزادی یا در سنین بالاتر نیز رخ دهد.

افراد مبتلا به کیفوز ممکن است با قوز قابل توجه در ناحیه پشت روبه‌رو شوند. در صورت شدت بالا، درد کمر و التهاب ناحیه ستون فقرات همراه با ضعف قسمت پایین بدن و حتی فلج پا نیز ممکن است رخ دهد؛ بنابراین تشخیص به موقع و در صورت لزوم، درمان مناسب می‌تواند از عوارض جدی این بیماری جلوگیری کند. این اختلال ممکن است از علل مختلفی نظیر عوامل مادرزادی، اختلالات رشد، آسیب‌های فیزیکی، عفونت ستون فقرات یا حتی وجود تومور نخاعی ناشی شود. در ادامه، قصد داریم درباره انواع کیفوز، علائم آن، روش‌های تشخیص و راه‌های درمان اطلاعات بیشتری منتقل کنیم.

کیفوز یک اختلال نسبتاً شایع است که معمولاً در جوانان و بزرگسالان رخ می‌دهد. در این اختلال، بخشی از مهره‌های منطقه توراکس از حالت عادی خود خارج می‌شود و شکل مثلثی به خود می‌گیرد، که منجر به خم‌شدن ستون فقرات به سمت جلو می‌شود. عوامل تغییر حالت توراکس می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

نشستن طولانی مدت پشت میز یا خم شدن و قوزکردن‌های طولانی و همچنین نشستن، ایستادن و خوابیدن در وضعیت نامناسب، تأخیر در رشد و مشکلات مربوط به رشد بدنی،  که ممکن است ابتلا به کیفوز را زمینه‌ساز کند، به خصوص در دوران کودکی، پیری که منجر به ضعف و سستی ستون فقرات شده و باعث تحول در حالت آن شود. فشردگی مهره‌ها بر روی هم ناشی از شکستگی در ناحیه ستون فقرات، علل دیگر ابتلا به کیفوز ممکن است شامل عفونت دیسک کمر، روماتیسم ستون فقرات، دیستروفی عضلانی و تومور نخاعی باشد.

علائم بیماری کیفوز

همانطور که گفتیم کیفوز یا گوژپشتی یک بیماری شایع است که دو نوع اول آن (انواع آن شرح داده خواهد شد) در بسیاری از افراد رخ می‌دهد. در اغلب موارد کیفوز مشکلی را برای فرد ایجاد نمی‌کند و با ورزش، فیزیوتراپی و قرار دادن بدن در وضعیت نرمال، قابل درمان است. در صورت مشاهده هرکدام از علائم بالا و هم‌چنین خم‌شدنی در قسمت شانه‌ها یا کمر، حتما به کارشناس تربیت بدنی و حرکات اصلاحی، مربی آمادگی جسمانی و یا بدنسازی، و در موارد حاد پزشک مراجعه کنید تا هرچه سریع‌تر تحت درمان قرار گیرید. در صورت عدم درمان، بیماری کیفوز می‌تواند شدت پیدا کرده و عوارضی را در پی داشته باشد. این عوارض عبارتند از:

 -قوز همیشگی در قسمت ستون فقرات

-کمر درد مداوم

 -احساس ضعف یا بی‌حسی در بازو‌ها و پا‌ها

 -تنگی تنفس و ایجاد مشکلات تنفسی

-از دست دادن کنترل مثانه

-بارزترین علائم کیفوز نیز می‌تواند خمیدگی قسمت بالاتنه فرد بیمار به جلو باشد

علائم دیگر این بیماری شامل: وضعیت غیر عادی قرار گرفتن سر، از بین رفتن انعطاف ناحیه فوقانی پشت، سفت شدن همسترینگ، ضعف و بی حسی در پا‌ها و فرسایش دیسک می‌شوند. به هر حال، هرگونه تغییر غیرطبیعی در وضعیت بدن و همچنین علائم فوقانی مورد نظر، نشانگر وجود بیماری کیفوز می‌باشد و در صورت مشاهده آنها، به مربی مراجعه نمایید.

تشخیص

در مرحله اول، در خصوص مراجعین و ورزشکاران به معاینه بیمار می‌پردازیم و سابقه پزشکی یا سلامتی او را بررسی می‌کنیم. از مراجعه کننده می‌خواهیم تا چند حرکت کششی انجام دهد تا وضعیت ستون فقرات و دامنه حرکتی آنرا بررسی نماییم. ابتدا فرد را در صفحه شطرنجی قرار می‌دهیم و از جانب به بررسی وضعیت ستون فقرات می‌پردازیم. سپس فرد بر روی یک سطح صاف دراز می‌کشد. اگر ستون فقرات به حالت نرمال باشد، شدت ناهنجاری در حد متوسط می‌باشد و درمان مناسب قابل انجام است. اگر ستون فقرات همچنان منحنی باشد، باید به دنبال روش‌های درمانی پیچیده‌تر بگردیم. در موارد شدیدتر، آزمایشات تکمیلی مانند تصویربرداری با اشعه ایکس و ام آر آی و یا آزمایش عملکرد ریه نیز مورد نیاز است. تصویربرداری با اشعه ایکس، امکان نمایش استخوان‌های ستون فقرات از زوایای متفاوت را فراهم می‌کند و به ما کمک می‌کند تا وضعیت خمیدگی را مشخص نماییم. ام آر آی همچنین به منظور بررسی وضعیت اعصاب و کانال نخاعی مورد استفاده قرار می‌گیرد، و آزمایش عملکرد ریه نیز برای بررسی دستگاه تنفسی به خصوصاً در مراحل بعدی تشخیص نقش مهمی دارد که این موارد اخیر باید زیر نظر پزشک باشد.

درمان

برای درمان کیفوز، مربی یا پزشک نکات مختلفی را به‌حساب می‌آورد از جمله سن بیمار، وضعیت سلامتی، نوع کیفوز و شدت خمیدگی. اگر بیمار وضعیت شوئرمن یا شدید داشته باشد، از روش‌های غیرجراحی استفاده خواهد شد. این روش‌ها شامل فیزیوتراپی برای تقویت ماهیچه‌های شکم و کمر، دارو‌های ضدالتهابی مانند ایبوپروفن و آسپرین برای کاهش درد، و همچنین استفاده از بریس برای پشتیبانی از ستون فقرات و به حالت صحیح برگشتن بدن و از همه مهمتر انجام حرکات و تمرینات اصلاحی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواص معجزه آسای کشمش
  • مهمترین هدفم در بازی سازی بالا بردن نام ایران در سراسر جهان است
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • معجزه آب سیب زمینی ؛ فواید و خواص آب سیب زمینی را بشناسید
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن