Web Analytics Made Easy - Statcounter

درمان‌های متنوعی برای برای کمک به خلاص شدن از شر زخم‌های خفیف تا شدید ناشی از آکنه و همچنین تکنیک‌هایی وجود دارند که می‌توانند ظاهر آن‌ها را بهبود بخشند و پوستی شاداب به شما ببخشند.

روش‌های غیر جراحی برای درمان جای جوش روی صورت:

لایه برداری
یکی از موثرترین راه‌ها برای درمان آثار جوش‌های صورت، سمباده زدن پوست است که در آن دستگاه تخصصی با استفاده از ذرات ریز و درشت لایه بالایی پوست را از بین می‌برد و آن را صاف می‌کند و ناخالصی‌ها یا آثار جای زخم را از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لایه برداری شیمیایی
لایه برداری شیمیایی، محبوب‌ترین درمان برای اسکار آکنه، لایه بیرونی پوست قدیمی را با استفاده از یک محلول شیمیایی از بین می‌برد و پوست جدیدی را تشویق به رشد می‌کند که معمولاً کمتر جای زخم دارد.

لیزر
لیزر درمانی بدون استفاده از مواد شیمیایی یا لایه بردار پوست را مجدداً لایه برداری می‌کند. لایه بالایی پوست را حذف می‌کند تا سلول‌های جوان‌تر پوست در زیر آن آشکار شود و کلاژن و آهن سالم رشد کند.

میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ فرآیندی است که در آن سوزن‌های ظریفی را در پوست اطراف جای زخم قرار می‌دهند تا بدن برای تولید کلاژن بیشتر تحریک شود. این کلاژن ممکن است با صاف کردن پوست و اسکارهای آکنه، اسکار آکنه را کاهش دهد.

پرکننده
یک فیلر مستقیماً به اسکار آکنه تزریق می‌شود تا ظاهر پوست را بهبود بخشد و در نتیجه جای جوش را صاف کند. فیلرهای پوستی برای اسکارهای سطحی بهتر عمل می‌کنند، اما بسیاری از آن‌ها موقتی هستند؛ زیرا درمان معمولا بین ۶ تا ۱۸ ماه طول می‌کشد.

با این حال، برخی از گزینه‌های دائمی پرکننده‌ها وجود دارد که فرد می‌تواند با متخصص پوست صحبت کند.

۴۷۴۷

کد خبر 1611305

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: پوست و مو درمان هزینه های درمان لایه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۷۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود

دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، صورت شاید اولین عضوی از بدن باشد که در مورد کمبودهای مواد مغذی در بدن هشدار می‌دهد. کمبود ویتامین‌ها در بدن، علائم متفاوتی ایجاد می‌کند که گاهی خفیف و گاهی خطرناک است.

بهدگزارش سرگرمی روز، شما برای تشخیص این کمبودها باید برای تجویز آزمایش‌های دوره‌ای خون، نزد پزشک بروید با این حال برخی علائم کمبود ویتامینی را می‌توانید از وضعیت چهره خود تشخیص دهید:

_ کمبود ویتامین C: ویتامین C نقش حیاتی در بدن دارد؛ سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و باعث بهبودی سریع زخم‌ها و حفظ سلامت استخوان‌ها می‌شود. به گفته محققان کمبود این ویتامین باعث خونریزی لثه‌ها می‌شود.

بهبود آرام زخم‌ها، خشک شدن موها و ایجاد لکه های قرمز روی پوست از دیگر علائم فقر این ویتامین است. اگر هر کدام از علائم فقر ویتامین C را دارید؛ میوه‌ها، سیب زمینی، انواع توت‌ها، فلفل، بروکلی، اسفناج و مکمل‌های ویتامین C را به رژیم‌تان بیفزایید. مصرف روزانه ۷۵ میلی گرم ویتامین C به زنان و ۹۰ میلی گرم به مردان توصیه می‌شود.

_ کمبود ید: کمبود این ماده معدنی منجر به چشم‌های پف آلود می‌شود و کم کاری تیروئید را نیز به همراه دارد. افرادی که دارای کمبود ید هستند، ناخن‌های شکننده را تجربه می‌کنند و ممکن است به راحتی دچار اضافه وزن شوند. شما می‌توانید در صورت ابتلا به این علائم، مصرف هرچه بیشتر زغال اخته، لوبیای سیاه، میگو، توت فرنگی و ماست را در نظر داشته باشید.

_ کمبود امگا ۳: خشکی پوست به خصوص در فصل زمستان رایج است. اما اگر پوست شما خشک‌تر از حد معمول باشد، به آن معنی است که اسیدهای چرب امگا ۳ را به میزان کافی دریافت نمی‌کنید. مصرف کم این اسیدهای چرب چین و چروک صورت شما را نیز افزایش می‌دهد. منابع این اسیدهای چرب عبارتند از ماهی، دانه‌های کتان، دانه‌های چیا و گردو.

_ کمبود آهن: پوسته پوسته شدن لب‌ها یکی از نشانه‌های کمبود آهن است. نشانه‌های دیگر عبارتند از خستگی، سرماخوردگی‌های مکرر و درد زبان. کمبود "ریبوفلاوین" نیز می‌تواند خشکی لب‌ها را به همراه داشته باشد. شما می‌توانید ریبوفلاوین را از راه مصرف ماهی قزل آلا، بروکلی، پنیر و بادام به دست بیاورید. آهن نیز در حبوبات، آجیل، اسفناج و مکمل‌های آهن وجود دارد.

_ کمبود بیوتین یا ویتامین B۷: موهای خشک و نازک می تواند به شما هشدار دهند که دچار کمبود این ویتامین هستید. جدا از ریزش مو، نشانه مشخص دیگر کمبود بیوتین، صورت پف کرده با توزیع چربی غیر طبیعی و راش‌های قرمز است. بر اساس برخی مطالعات بیوتین به عنوان یکی از مواد مغذی ضروری برای حفظ استحکام، بافت و ظاهر مو عنوان شده است. منابع غذایی سرشار از بیوتین شامل بادام زمینی، جگر، برخی سبزیجات، برگ چغندر سوئیسی، تخم مرغ پخته و زرده تخم مرغ است.

_ کمبود ویتامین B۱۲ : کمبود این ویتامین در میان گیاه‌خواران بسیار رایج است. کمبود ویتامین ب ۱۲ اغلب باعث تغییر رنگ پوست و رنگ پریدگی می‌شود. سایر نشانه‌ها عبارتند از خستگی، از دست دادن اشتها، تنگی نفس و اسهال. اگر می‌خواهید فقر ویتامین ب ۱۲ را درمان کنید، به دنبال مصرف بیشتر ماهی، گوشت بدون چربی، پنیر، ماست و غلات غنی شده باشید. اگر رژیم‌های غذایی گیاهی را دنبال می‌کنید مکمل‌های ویتامین ب ۱۲ را با مشورت پزشک مصرف کنید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عفونت‌های باکتریال و ویروسی پوست در ورزشکاران
  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم