Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران- بنزوئیل پراکسید یک ماده شناخته شده به منظور مبارزه با آکنه به شمار می رود. این ماده در ژل‌ های بدون نسخه (OTC)، انواع شوینده های صورت و همچنین ترکیبات درمان‌ لک وجود دارد و در غلظت‌ های مختلف برای جوش‌ های خفیف تا متوسط مورد استفاده قرار می گیرد.

آیا بنزوئیل پراکسید واقعا برای درمان آکنه مفید است؟

بنزوئیل پراکسید برای درمان و پیشگیری از آکنه با از بین بردن باکتری‌ های زیر پوست و همچنین کمک به منافذ در راستای دفع سلول‌ های مرده پوست و چربی اضافی عمل می‌ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- بنزوئیل پراکسید برای جوش صورت

این ترکیب کاربردی به‌ ویژه برای آکنه‌ های التهابی که با برجستگی‌ های قرمز رنگ حاوی چرک مانند پاپول‌ها، پوستول ها، ندول ها و کیست‌ ها مشخص می‌شوند، به خوبی عمل می‌ کند.

- بنزوئیل پراکسید برای آکنه کیستیک

آکنه کیستیک به عنوان جدی ترین شکل آکنه در نظر گرفته می شود و درمان آن نیز در مقایسه با سایر شکل های آکنه سخت تر است.

این آکنه با برجستگی های سخت زیر سطح پوست تشخيص داده می شود. در حالی که این جوش ها ممکن است در عمق خود حاوی مقادیر زیادی چرک باشند، غالبا دارای نوک برجسته و قابل تشخیص مانند جوش های سر سفید یا سر سیاه نیستند.

باکتری P. acnes (پروپیونی باکتریوم آکنس) یکی از عوامل ایجاد آکنه کیستیک محسوب می شود که بنزوئیل پراکسید ممکن است در ترکیب با داروهای تجویزی به درمان آن کمک کند. البته گفتنی است که در صورت ابتلا به آکنه کیستیک حتما باید به منظور درمان اصولی تحت نظر پزشک متخصص پوست و مو باشید.

- بنزوئیل پراکسید برای جوش های سرسیاه و سرسفید

جوش های سرسیاه و سرسفید نیز تحت عنوان آکنه دسته بندی می شوند. با این حال آنها به گروه آکنه های غیر التهابی متعلق هستند زیرا برجستگی های قرمز رنگ مرتبط با سایر انواع آکنه را ایجاد نمی کنند.

بسیاری از افراد ممکن است با هر دوی این نوع آکنه ها سر و کار داشته باشند و این سوال برایشان ایجاد شود که آیا می توان از بنزوئیل پراکسید برای آکنه های غیر التهابی نیز استفاده کرد؟

در حالی که بنزوئیل پراکسید می تواند به کنترل چربی و حذف سلول های مرده که خود منجر به مسدود شدن منافذ پوست می شوند یاری برساند، اما با این وجود، ترکیب مذکور بهترین گزینه درمانی موجود برای جوش های سرسیاه و سرسفید نخواهد بود.

- بنزوئیل پراکسید برای اسکار آکنه

اسکار یا جای آکنه مشکلی است که در برخی از موارد در نتیجه طغیان ناگهانی آکنه رخ می دهد. این امر به خصوص در مورد آکنه‌ های التهابی صدق می‌ کند، حتی اگر با موفقیت در برابر میل به کندن ضایعات مقاومت کرده باشید!

اسکارهای آکنه می توانند با قرار گرفتن در معرض نور خورشید بدتر شوند، بنابراین بسیار مهم است که هر روز و به طور منظم از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. در تئوری، بنزوئیل پراکسید می تواند به از بین بردن سلول های مرده پوست کمک و از این رو جای آکنه ها را به مرور زمان کمرنگ تر کند. با این حال تحقیقات زیادی وجود ندارد که از چنین کاربردی پشتیبانی کند.

این فرمول طبیعی برای مبارزه با آکنه را نیز حتما مطالعه کنید.

نحوه استفاده از بنزوئیل پراکسید

بنزوئیل پراکسید در فرمولاسیون بسیاری از محصولات درمانی آکنه وجود دارد. در این میان بسیار مهم است که شکل دارویی مناسب برای مراقبت از پوست خود را بر اساس اولویت درمانی انتخاب کنید.

به عنوان مثال افرادی که با مشکل جوش روی بدن مواجه هستند، باید از محصولات مخصوص شستشوی بدن به جای صورت استفاده کنند. در مقابل برای صورت اکثرا از فرم ژل استفاده می شود.

عامل بعدی در جهت انتخاب صحیح، غلظت مناسب است. غلظتی که برای مصرف انتخاب می کنید، تا اندازه زیادی به وضعیت و مقاومت پوست شما بستگی دارد. برخی از افراد می توانند محصولات با درصد بالایی از بنزوئیل پراکسید (تا 10 درصد) را روی پوست خود به خوبی تحمل کنند. این در حالی است که برای عده ای دیگر درصدهای کمتر  مناسب تر خواهد بود.

غلظت مصرفی به محل استفاده از بنزوئیل پراکسید نیز بستگی دارد. از آن جایی که پوست صورت نسبتا حساس است، توصیه می شود ابتدا از غلظت های کمتر (حدود 4 درصد) و یا همان غلظت 10 درصد اما یک شب در میان استفاده شود. این در حالی است که نواحی قفسه سینه و پشت انعطاف پذیر و مقام تر هستند و به همین علت می توانند غلظت های بالاتری را تحمل کنند.

انواع محصولات درمانی حاوی بنزوئیل پراکسید

- کرم ها و لوسیون های ضد آکنه: به طور معمول یک یا دو بار در روز روی کل ناحیه پوست به عنوان یک اقدام درمانی و پیشگیرانه استفاده می شوند.

- ژل شستشوی صورت و فوم: یک یا دو بار در روز برای کمک به پیشگیری از آکنه و درمان ضایعات موجود استفاده می شوند.

- شوینده‌ها و صابون‌های بدن ضد آکنه: برای افرادی که جوش‌ های متعدد روی سینه، پشت و سایر نواحی بدن دارند محصولی ایده‌آل است.

- ژل: معمولا برای درمان‌ نقطه‌ ای با غلظت‌ های بالاتر تولید می‌ شوند و فقط باید در ناحیه آسیب‌ از آنها استفاده کرد.

عوارض استفاده از بنزوئیل پراکسید روی پوست

در حالی که بنزوئیل پراکسید برای اکثر افراد بی خطر است، می تواند عوارض جانبی مختلفی هم ایجاد کند. ریسک این موضوع به ویژه زمانی که برای اولین بار از محصول استفاده می کنید، بیشتر خواهد بود.

از این رو با یک متخصص پوست و یا داروساز در مورد عوارض جانبی زیر و اقدامات احتیاطی استفاده از بنزوئیل پراکسید برای آکنه مشورت کنید:

- عوارض پوستی

بنزوئیل پراکسید با لایه برداری از پوست برای خلاص شدن از شر سلول های مرده، چربی بیش از حد و باکتری هایی که ممکن است در زیر آن گیر افتاده باشند، عمل می کند.

چنین عمکلردی می تواند منجر به خشکی و همچنین قرمزی و لایه برداری بیش از حد شود. به همین دلیل ممکن است حین مصرف متوجه خارش و سوزش عمومی در محل استفاده شوید. اگر آفتاب سوختگی دارید به هیچ وجه از بنزوئیل پراکسید استفاده نکنید.

- لکه روی لباس و مو

بنزوئیل پراکسید منجر به ایجاد لکه روی لباس و مو می شود. از این رو اطمینان حاصل کنید که پس از هر بار استفاده، دست های خود را به خوبی خواهید شست.

- واکنش های آلرژیک

در حالی که واکنش های آلرژیک ناشی از بنزوئیل پراکسید نادر هستند، اما احتمال وقوع آنها وجود دارد. اگر در نواحی تحت درمان احساس قرمزی و سوزش شدید دارید، فورا استفاده از محصول را متوقف کنید.

لازم به ذکر است در صورت تورم و مشکلات تنفسی، باید سریعا به اورژانس مراجعه شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: برای آکنه برای جوش آکنه ها جوش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۴۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، احتمالا درباره اینکه شب‌ها نباید با آرایش به تختخواب برویم، زیاد شنیده‌اید، اما در مورد رفتن به باشگاه ورزشی با آرایش چطور؟

بیشتر بخوانید: راهکارهایی برای درمان خشکی پوست در زمستان

طبق مطالعه‌ای که به‌تازگی در مجله زیبایی پوست (Journal of Cosmetic Dermatology) منتشر شده، برای سلامت پوست واقعا مهم است که با آرایش به باشگاه بروید یا بدون آرایش.

هافینگتون پست به نقل از دانگسون پارک، نویسنده این مطالعه از دانشگاه ملی آموزش کره جنوبی، نوشت که برای سلامتی پوست بهتر است با صورت تمیز ورزش کنید.

این مطالعه با شرکت ۴۳ داوطلب نشان داد که پوست افرادی که کرم پودر داشتند، در مقایسه با افراد دارای پوست تمیز، رطوبت بیشتری را در خود نگه می‌دارد. این می‌تواند به این معنی باشد که عرق نمی‌تواند به آن اندازه‌ای که باید از زیر محصولات آرایشی تبخیر شود.

بر اساس این مقاله، استفاده از کرم پودر حین ورزش هوازی می‌تواند چربی پوست را نیز کاهش دهد و باعث خشکی آن شود.

علاوه بر این، آرایش می‌تواند منافذ پوست را مسدود کند.

دکتر جاستین هگزتال، مشاور پوست شرکت بهداشتی لاروش پوزای، به وب‌سایت «سلامت زنان» (Women’s Health) گفت که چنین شرایطی می‌تواند به جوش‌هایی که به «آکنه ورزشی» مشهورند، منجر شود.

به گفته او، منافذ مسدودشده وقتی با چربی پوست پر می‌شوند و در معرض هوا نیستند، سفید و ناهموار به نظر می‌آیند. این منافذ در نهایت ممکن است ملتهب شوند و اینجا است که پاپول‌ها (جوش‌هایی به شکل برجستگی قرمز)، پاسچول‌ها (جوش‌های سرسفید) و گاهی اوقات کیست‌های عمیق‌تر ظاهر می‌شوند.

برای آرایش کردن اصرار دارید؟

اگرچه ورزش کردن با پوست تمیز بهترین حالت برای سلامتی پوست است، اگر بدون آرایش راحت نیستید، می‌توانید با حداقل آرایش ضمن اینکه احساس بهتری پیدا می‌کنید، آسیب کمتری به پوست وارد کنید.

برای این حالت، آرین گیلبرت، متخصص پوست، پیشنهاد می‌دهد که قبل از تمرین، صورتتان را با یک شوینده ملایم بشویید تا مطمئن شوید منافذ پوستتان تمیز است و آرایش نمی‌تواند باکتری‌های زیادی را روی آن حبس کند.

علاوه بر این، او توصیه می‌کند از کرم‌پودر و هر محصول چرب و سنگین استفاده نکنید، تا مانع خروج عرق و سموم از پوست نشوید که نتیجه آن ایجاد جوش سرسیاه و آکنه است.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1229672 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • دمنوش‌هایی برای جلوگیری از ریزش مو
  • ابعاد گسترده‌تر خیزش دانشجویان آمریکایی
  • حمایت گسترده دانشجویان دانشگاه لوزان سوئیس از غزه
  • نحوه جدا کردن حرفه ای پوست هندوانه (فیلم)
  • خون ما از مردم غزه رنگین تر نیست | ببینید
  • چند باید علمی برای حمام رفتن
  • آتش سوزی گسترده در رفح در پی حملات ارتش رژیم صهیونیستی+ فیلم
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • با پوست گردو، اسپیکر بلوتوث آر جی بی بسازید(فیلم)