Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@04:57:17 GMT

رفع چروک و جوش صورت با طب ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۵۷۱۲۴

دکترای تخصصی طب ایرانی با تاکید بر اینکه رطوبت رسانی به کلاژن سازی پوست کمک می کند گفت: استفاده از ترکیب روغن های بنفشه، کدو و بابونه برای رطوبت رسانی به پوست بسیار مفید است. ناطقان: علیرضا یارقلی دکترای تخصصی طب ایرانی با اشاره به اینکه تمام بدن ما آینه تمام نمای کبد است اظهار داشت: خلط بدن در کبد تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کبد آشپزخانه بدن است. مواد زائدی که در کبد و دیگر اندام های بدن تولید می شود می‌تواند از پوست دفع شود. وقتی ماده بدی به سمت پوست برود می‌تواند موجب ایجاد بیماری های پوستی کند. بد غذا خوردن و گرمی و سردی و غلیظی کبد می‌تواند موجب بیماری‌های پوستی شود. درمان بیماری‌های پوستی در طب ایرانی با پاکسازی کبد آغاز می شود.

درهم خوری برای کبد مضر است

وی افزود: پُرخوری و درهم خوری برای کبد مضر است. خوردن نوشیدنی، سالاد و ماست وسط غذا به ویژه غذاهای گوشتی به کبد آسیب می‌رساند. نوشیدن آب بسیار یخ به ویژه با شکم گرسنه و پس از خوردن غذای گرم هم برای کبد بسیار مضر است. ضمن اینکه کبد، غذای بدطعم و بدبو و بدمزه را هم دوست ندارد. اگرچه هر غذای خوشمزه ای هم موافق کبد نیست. کبد با غذاهایی مثل خورشت های خلال بادام، آلو اسفناج و خورشتهایی که به آنها ترشی اضافه می‌کنیم ، موافق است.

یارقلی یادآور شد: صبح زود نوشیدن یک استکان از ترکیب عرق های کاسنی و شاتره  و خاک شیر و تخم شربتی و سکنجبین، همچنین شربت آبلیمو بسیار خوب است. شکر کم برای بدن ضرر ندارد.

درمان موضعی جوش صورت

وی درباره درمان موضعی جوش صورت گفت: ترکیب ماست یا آب ماست به همراه سفیده تخم مرغ محلی به همراه یک قاشق چایخوری عسل برای درمان جوش صورت بسیار مفید است. می‌توان این ترکیب را به مدت 10 دقیقه روی صورت گذاشت.

وی تاکید کرد: رطوبت رسانی به پوست بسیار خوب است. در فصل گرم سال ترکیب ماست یا آب پنیر به همراه آب خیار و سیب رنده شده، هرشب حدود 10 دقیقه روی صورت می‌تواند به رفع چروک پوست کمک کند. رطوبت رسانی به پوست می تواند به کلاژن سازی کمک کند. در فصول گرم و پاییز خشکی پوست داریم. بنابراین باید برای اینکه پوست خوبی داشته باشیم باید مایعات مناسب بنوشیم. استفاده از کرم های مرطوب کننده و آب پاش بابونه و گلاب در گرما به رطوبت رسانی پوست بسیار کمک می کند. افرادی که محیط کار گرمی دارند می‌توانند از اسپری این محلول روی صورت و محیط اطراف خود استفاده کنند.

درمان خشکی پوست

یارقلی درباره درمان خشکی پوست گفت: برای درمان خشکی پوست می توان از انواع رطوبت دهنده ها استفاده کنند. از صابون هایی که چربی پوست را از بین نمی برند باید استفاده کرد. آب داغ و گرم برای شستشو مناسب نیست چون چربی را از بین می برد. پس از شستن صورت و زمانی که پوست مرطوب است بلافاصله از ترکیب روغن‌های کدو  و بنفشه می‌توان استفاده کرد. ضمن اینکه می‌توان به این ترکیب، روغن بابونه هم اضافه کرد. اگرچه نباید در مصرف روغن هم زیاده روی کرد. چون می تواند موجب بروز جوش صورت شود. برای درمان خشکی چشم و پلک باید حتما به پزشک مراجعه کرد. منبع: فارس برچسب ها: چروک و جوش ، رفع چروک ، طب ایرانی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: چروک و جوش رفع چروک طب ایرانی درمان خشکی طب ایرانی خشکی پوست جوش صورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۷۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از در دست ساخت بودن هزار تخت بیمارستانی در سطح استان خبرداد و گفت: این واحدهای بیمارستانی ظرف امسال و سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، غلامعلی جاودان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های حوزه درمان اظهار داشت:در حوزه زیرساخت‌های آموزش پزشکی، ما توسعه دانشکده‌های پزشکی شرق و غرب استان در شهرستان‌های میناب و بندرلنگه را داریم. 

وی با اشاره به لزوم توسعه تخت های بیمارستانی افزود: در این حوزه کارهای خوبی صورت گرفته و در حال توسعه تخت های بیمارستانی در بندرعباس و سایر شهرستانها از جمله میناب هستیم و حدود هزار تخت بیمارستانی ظرف مدت سال جاری و سال آینده به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی افزوده می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در حوزه بهداشتی 55 پروژه در دستور کار قرار دارد که در صورت تامین منابع آماده و در اختیار مردم استان قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص وضعیت دفع پسماندهای بیمارستانی نیز اظهار داشت: در زمینه پسماندهای پزشکی در استان معاونت بهداشتی نظارت دارد و به 2 صورت انجام می گیرد در بخش دولتی و بیمارستان‌ها به وسیله دستگاه‌های پیشرفته این پسماند بی خطر می‌شود و حالت عفونی آنها از بین می‌رود.

جاودان گفت: در بخش خصوصی هم نظارت وجود دارد و بایستی مطب ها و درمانگاه‌ها با شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت دارند قرارداد داشته باشند و برای دفع پسماندها باید مطابق مقررات عمل کنند.

وی ادامه داد: در صورتی که مطب یا درمانگاهی این اقدامات را انجام ندهد برخورد قانونی از طریق معاونت درمان و نظارت بر درمان صورت می گیرد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • تغییرات احتمالی پرسپولیس در صورت غیبت اورونوف
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی